How To
Cook
MAMA

Safety and Quality Standards

SRIRaCHA (TFSRA)

  • GMP & HACCP มาตรฐานทางด้านสุขาภิบาล

  • ISO-14000
    มาตรฐานทางด้านสิ่งแวดล้อม

  • ISO/IEC 17025
    มาตรฐานห้องปฏิบัติการ

  • อนุรักษ์พลังงาน

  • Certified of Authorized Economic Operator (AEO)

  • CSR-DIW
    ความรับผิดชอบต่อสังคม

  • WCA
    มาตรฐานการประเมินสภาพ
    การทำงาน

  • SMETA
    Sedex Members Ethical
    Trade Audit

LAMPHUN (TFLPN)

  • GMP & HACCP มาตรฐานทางด้านสุขาภิบาล

  • ISO-14000
    มาตรฐานทางด้านสิ่งแวดล้อม

  • อนุรักษ์พลังงาน

  • Certified of Authorized Economic Operator (AEO)

  • CSR-DIW
    ความรับผิดชอบต่อสังคม

RAYONG (TFRYG)

  • GMP & HACCP มาตรฐานทางด้านสุขาภิบาล

  • ISO-9001
    มาตรฐานทางด้านคุณภาพ

  • Certified of ISO 9001:2015 (Quality Management System)

  • ISO-14000
    มาตรฐานทางด้านสิ่งแวดล้อม

  • KOSHER
    การผลิตสินค้าโคเชอร์

  • HALAL
    การผลิตสินค้าฮาลาล

  • อนุรักษ์พลังงาน

  • Certified of Authorized Economic Operator (AEO)

  • CSR-DIW
    ความรับผิดชอบต่อสังคม

  • SMETA
    Sedex Members Ethical
    Trade Audit

  • Certified of HALAL

Rachaburi (TFRBI)

  • Certified of Good Manufacturing Practice
    (GMP Codex)

  • Certified of Hazard Analysis Critical Control Point
    (HACCP Codex)

  • Certified of Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP)

  • Certified of HALAL

  • Certified of HALAL

  • Certified of Carbon Footprint

  • Certified of Authorized Economic Operator (AEO)

  • Certified of Sedex Members Ethical Trade Audit/ Ethical Trading Initiative
    (SMETA -4 Pillars)

  • มาตรฐานสินค้า
    Organic EU

  • มาตรฐานสินค้า
    Organic
    USDA - NOP

  • ISO 140001:2015
    มาตรฐานทางด้านสิ่งแวดล้อม